Om oss

Forsikringstilbudet.no er en tjeneste som gjør det enklere for deg å sjekke forsikringene – helt uforpliktet!

Vi samarbeider med flere forsikringsselskap for å gi deg de beste tilbudene.

Vårt mål er å kunne tilby deg de beste tilbudene, slik at du kan sammenligne og finne den avtalen som passer best for deg. Enten du er på utkikk på å spare penger med en god samlerabatt eller om du trenger ekstra trygghet i din hverdag.

 

Trenger du hjelp med utfylling? Vi kan legge inn forespørselen for deg. Skriv i chatten og vi kontakter deg.

 

 

Slik fungerer det

Når du fyller ut skjemaet på forsikringstilbudet.no, blir dine ønsker sendt til våre samarbeidende forsikringsselskaper. Disse jobber for å gi deg gode spesialtilbud. Når tilbudene er klare, blir du kontakt på e-post eller telefon og du står fritt til å sammenligne tilbudene før du tar et valg. Alle tilbudene er helt uforpliktende – noe som betyr at du ikke trenger å foreta deg noe dersom du ikke er fornøyd med noen av tilbudene eller vil beholde forsikringene du har i dag.

Som regel ligger det store besparelser ved å samle alle forsikringene hos ett selskap, i tillegg til at vilkårene gjerne blir bedre. Det gir deg også en fin oversikt og mindre papirarbeid for deg i fremtiden. Det er ikke et krav om at du må flytte alle forsikringene dine når du bruker vår tjeneste.

Forsikringstilbudet.no er helt gratis for deg å bruke. Anbudstjenesten finansieres av forsikringsselskapene som betaler en fast sum for å være med på tjenesten, uavhnegig av hvor mange tilslag man får på henvendelser. På den måten kan du være sikker på at selskapene konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet.

Hvem kan benytte seg av tjenesten?

For å benytte deg av tjenesten må følgende kriterier være oppfylt:

Du må være over 24 år

Du kan ikke ha betalingsanmerkninger

Du må være norsk statsborger

    Kontakt oss