Personvernerklæring

Her kan du lese mer om hvordan On My Way org.nr 819 823 952, som eier og driver www.forsikringstilbudet.no, behandler dine personopplysninger og persondata.

Vi tar ditt personvern og behandling av dine personopplysninger svært alvorlig. Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du benytter deg av våre tjenester. Vi vil alltid beskytte informasjonen du gir oss i henhold til gjeldende regelverk og personopplysningsloven. Under vil du finne svar på det meste du lurer på, men er det noe du ikke finner svar på, er det bare å ta kontakt med oss.

On My Way AS
Org.
Nr 819 823 952
Postboks 6369 Etterstad
0604 Oslo
post@forsikringstilbud.no

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hva trenger vi dem til?

For å kunne levere gode og personaliserte forsikringstilbud trenger vi personopplysninger av deg som forsikringsselskapene trenger. Formålet med å samle inn disse opplysningene er å kunne levere tjenesten slik den er tenkt.  Ved å benytte deg av tjenesten gir du samtykke til at de aktuelle forsikringsselskapene kan kontakte deg via e-post, telefon, eller SMS, med tilbud og gode råd som er relevante for henvendelsen din.

Hvem får disse opplysningene?

For å kunne levere tjenesten som ønsket, videreformidler On My Way AS via www.forsikringstilbudet.no personopplysningene dine til uavhengige tredjeparter, som skal gi deg gode tilbud. Alle selskaper som vil konkurrere om deg vil være opplyst på våre nettsider til enhver tid.

Våre samarbeidspartnere har samtykket i å ikke benytte persondataene til annet enn det nevnte formål. De vil dermed ikke kunne sende deg nyhetsbrev eller lignende, uten din spesifikke godkjennelse.

Hvordan lagrer vi dine opplysninger?

Alle opplysninger lagres på en server hos serverleverandøren Uniweb. Uniweb lagrer kun disse dataene uten at Uniweb behandler dataene av noe slag.

Hvor lenge lagrer vi dem?

Vi lagrer dine data på ubestemt tid. Hvor lenge vi lagrer dataene avhenger av hva dataene skal brukes til.
Dersom du vil at vi sletter dine data, ta kontakt via e-post.

Hvordan beskytter vi dine data?

Dataene beskyttes gjennom WordPress og Uniweb.

Bruker vi cookies (informasjonskapsler)?

Ja, vi bruker cookies eller informasjonskapsler. Vi bruker cookies til å forstå dine preferanser og dermed kunne skreddersy opplevelsen ved fremtidige besøk til våre nettsider. Vi bruker også cookies til å samle informasjon om trafikk og interaksjon, så vi kan levere en bedre brukeropplevelse i fremtiden.

Informasjonskapsler (cookies)

Forsikringstilbudet.no benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin.
Vi benytter følgende informasjonskapsler på www.forsikringstilbudet.no : Analyseverktøyet Google Analytics plasserer 5 informasjonskapsler på din maskin (__utma, __utmb, __utmc __utmt og __utmz). Disse brukes til å samle inn statistikk om trafikken på www.forsikringstilbudet.no (se avsnittet om Google Analytics om hva slags data vi samler inn, og hvordan vi bruker dem).

Annonse og analyseverktøy

Facebook

Facebook setter 1 informasjonskapsel på din maskin (fr). Denne informasjonskapselen brukes til å optimalisere annonseringen vår på Facebook.

Ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Slik administrerer du informasjonskapsler i nettleseren din (nettvett.no)

Google Analytics

Vi bruker også Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere, i tråd med EUs personvernlovgivning (GDPR). Google LLC er databehandler for denne informasjonen.

Du har rett på innsikt, rettelse og sletting

Innsikt: Rett til å få vite hvilke personopplysninger vi har om deg, samt få en kopi av opplysningene.
Retting: Rett til å få rettet uriktige eller ufullstendige opplysninger om deg.
Sletting: Rett til å få slettet opplysninger som ikke lenger er nødvendige eller ikke er lovlige å behandle.

Klage til datatilsynet

Du har alltid rett til å klage vår behandling av personopplysninger om deg inn til tilsynsmyndigheten – Datatilsynet. Vi ber likevel om at du kontakter oss før du sender en klage til tilsynet. Kontaktinformasjonen står øverst i denne artikkelen.

I tilfellene der våre leverandører opptrer som behandlingsansvarlig, må du ta kontakt med dem direkte dersom du har spørsmål eller vil utøve dine rettigheter.